Água Derramada, Grândola
Grândola, Setúbal 7570
Portugal

CO-EXCLUSIVE
Floor:2nd

Property

Ownership: Building Land
Type: Rustic Quinta
Rooms: 11
Bedrooms: 6 BR
Bathrooms: 6
Pets: Pets Unknown
Area: 554M² (5963.0 sq ft)
Lot Size: 77936 M²
Price Qualifier: Default
Council Tax Band: TBC
Energy Certificate Rating: EXEMPT
Energy Certificate Performance: 1.0

Financials

Price: €395,000
($426,600)
Tito dos Santos
Your Real Estate Advisor for Portugal and Europe
Bruno Pereira
Real Estate Advisor
Avenida da Liberdade 69, 4ºC, 1250-140 Lisbon

Description

Ontdek een uitzonderlijke investeringsmogelijkheid, op slechts 30 minuten van de gerenommeerde bestemmingen Comporta en Melides. Deze eigendom combineert naadloos een landelijke locatie en een stadsgebouw met goedgekeurd project en biedt een ongeëvenaard potentieel. Landelijk Gebied: Totale Oppervlakte: 77.936 m2 Locatie: Água Derramada, Unie van Parochies van Grândola en Santa Margarida da Serra, Grândola, Portugal Kenmerken: Verken de eindeloze mogelijkheden van dit uitgestrekte landelijke gebied. Of u nu denkt aan een agrarisch paradijs, een duurzame retraite of een op maat gemaakt ontwikkelingsproject, deze eigendom is uw blanco canvas. Stadsgebouw met Goedgekeurd Project: Totale Oppervlakte: 42 m2 Omschrijving: Het bijgevoegde goedgekeurde project voor het stadsgebouw stelt u in staat om uw droomruimte te creëren in het hart van deze bloeiende regio. Waarom hier investeren: Dichtbij Comporta: Gelegen op slechts 30 minuten van de ongerepte stranden van Comporta, biedt deze eigendom de perfecte retraite. Laat u onderdompelen in de charme en de verfijning van de levensstijl van Comporta, bekend om zijn witte zandstranden, uitzonderlijke eetgelegenheden en bruisende cultuur. Melides Binnen Handbereik: In de nabijheid van het idyllische dorp Melides heeft u toegang tot de ongerepte stranden, het schilderachtige stadscentrum en een opkomende gastronomische scene. Potentieel van Grândola: De bloeiende lokale gemeenschap en opwindende ontwikkelingsmogelijkheden in Grândola maken het een aantrekkelijke keuze voor investeerders. Toeristische Aantrekkingskracht: Profiteer van de groeiende markt van reizigers die op zoek zijn naar authentieke ervaringen in dit pittoreske hoekje van Portugal. Creëer inkomstenstromen met vakantieverhuur of ecovriendelijke toerismeprojecten. Neem contact met ons op: Voor een gedetailleerdere blik, uitgebreide projectplannen en om deze buitengewone investeringsmogelijkheid te beveiligen, neem vandaag nog contact met ons op. Dit is een zeldzame kans die zowel lokale als internationale investeerders aanspreekt die uitzonderlijk vastgoed waarderen. Opmerking: Deze aankondiging is uw uitnodiging voor een leven vol luxe, creativiteit en vervulling in Grândola, met de charme van Comporta en Melides binnen handbereik. Handel nu en verander deze ongelooflijke visie in uw realiteit.

Amenities

  • Fantastic Investment Opportunity
  • Great Investment Opportunity
  • Investment

Exposures

  • East
  • North
  • South
  • West

Neighborhood

Prime Investment Opportunity: Rustic Land and Urban Building with Project, 30 Minutes from Comporta and Melides, Grândola


All information furnished regarding property for sale, rental or financing is from sources deemed reliable, but no warranty or representation is made as to the accuracy thereof and same is submitted subject to errors, omissions, change of price, rental or other conditions, prior sale, lease or financing or withdrawal without notice. International currency conversions where shown are estimates based on recent exchange rates and are not official asking prices.

All dimensions are approximate. For exact dimensions, you must hire your own architect or engineer.