John Carew vil selge luksusleilighet i London

E24

by Ola Alsberg
Sept. 7, 2020

files/0e4c503f-f582-4fc3-bbe1-b640df1be993.jpeg

I 2010 kjøpte daværende Aston Villa-spiller John Carew den da flunkende nye leiligheten i Battersea i London.

Nå vil den tidligere fotballspilleren selge luksusleiligheten for 2,5 millioner pund, om lag 29,7 millioner kroner. 

Leiligheten på 181 kvadratmeter har tre soverom, to balkonger, tre bad og ligger i åttende etasje ut mot elven Themsen. 

– Det er en leilighet der man kan se ut over den mest ikoniske elven i verden fra et flott uteområde. Man har god plass, og bor så man kan være tett på folkelivet i byen, sier eiendomsmegler Ali Khadir i eiendomsmeglerfirmaet Nest Seekers til E24. 

– Her kan man leve luksuslivet uten å «break the bank», sier han.

I løpet av tiden Carew har eid leiligheten har boligprisene i bydelen Battersea økt med 78 prosent, ifølge det britiske eiendomsmeglerselskapet Foxtons.

Eiendomsmegler Ali Khadir i eiendomsmeglerfirmaet Nest Seekers.

John Carew har ikke ønsket å kommentere leilighetssalget.

– Vi diskuterer ikke kundedetaljer, og jeg kan ikke kommentere på noe relatert til selgeren, sier Khadir. 

Han mener prisantydningen på 2,5 millioner pund i dagens marked er passende.

– Det er en god tid å selge på slik markedet er i London nå. Prismessig tror jeg leiligheten er nøyaktig der den bør være, sier Khadir.

– Utenlandske kjøpere flokker til London

London-eiendomsmegleren venter at leiligheten blir lettsolgt, og melder allerede om stor interesse for luksusleiligheten. 

– I London vet man aldri. Kjøperen kan være ung eller gammel, men jeg vil anta at det er enten noen som kjenner området godt eller som er internasjonal kjøper, sier Khadir.

– En leilighet som denne retter seg mot mange internasjonale kjøpere. Utenlandske kjøpere flokker til London, enten for de vil plassere pengene sine i det stigende eiendomsmarkedet her, de vil ta utnytte av det svake pundet, for skattefordeler, eller for de ønsker en feriebolig her, sier han.

Bydelen skryter eiendomsmegleren opp i skyene.

– Battersea er «up and coming» om man ikke vil være midt i bylarmen. Man kan betale tre ganger så mye for å bo i sentrum, eller man kan dra ti minutter ut til Battersea, hvor det er rolig og man får mer for pengene sine, sier han.

Solgte Sørenga-leilighet med 9 millioner i gevinst

London-leiligheten er ikke den eneste Carew har lagt ut på markedet den siste tiden.

I slutten av juni solgte John Carew en av toppleilighetene han eier på Sørenga til 29,3 millioner kroner, som ga eksempel-fotballspilleren en gevinst på over 9 millioner. Kvadratmeterprisen endte på 222.000 kroner per kvadratmeter.

– Jeg tror med stor sikkerhet at det er den høyeste prisen oppnådd øst for Akerselva, meldte kjendismegler Hans Houeland etter salget.

Source: https://e24.no/naeringsliv/i/JoKLg8/john-carew-vil-selge-luksusleilighet-i-londonLuxury 3 bed, 3 bath, Suite with large outside space and fantastic river views Luxury 3 bed, 3 bath, Suite with large outside space and fantastic river views
£2,199,995
($2,705,993.85)
Ali Khadir Ali Khadir
Head Of Sales